Hoppning!

Igår hoppade jag Punba för Lotta. Gick hur bra som helst och hon var super snabb,haha. Vi hoppade en väldigt bra bana. Sen avslutade vi på 120 oxå. Vilken jävla känsla man får över hindret då, hjälp va skönt. Hoppa 120 i vårt ridhus är väääldigt trånigt. Men de gick bra ändå. Nöjd över min polle.

Fick ingen video eller bild tyvärr.


40mins skritt!

skrittade i 40min idag super bra för Pumba, red med Tramme+Karin,Adonis+Lisa. Gick jätte bra entligt mig!
imorgon står hoppträning, som jag längtat! :o

Skrittis

Idag ska jag skritta ut i skogen ungefär 1 timme så dom får sträcka ut sig ordentligt! Ni får någon bil efter idag sen :)


Nästa helg.

Nästa helg är jag på läger så kommer inte kunna blogga något då. Så ni vet.


Stalltjänst!

Har haft halv stalltjänst idag & de har gått jätte bra och snabbt. Har även studsat över lite sockerbitar på Pumba. De gick super bra. Hon vart jätte mjuk i slutet och började jobba i form. Bästa bästa Pumba. Imorgon ska hon få skritta ut i skogen och ta de lugnt och mysa i solen.


Stallet

Igår galopptränade jag Pumba i ca 30-40min gick jätte bra! Hon var super mysig och fin hela tiden trött vart hon oxå. Mysmysmys!


Jag och Pantomin

Här är bild på mig & Pantomin. & en bild på Pantomin bara.


Gårdagenshoppis+högbo.

Hoppade igår, tog igen en hoppträning jag missat förr. Gick jätte bra, vi hoppade inget jätte avancerat men vi hoppade ju iallafall. Hon var super fin allt flöt på och hon va lite xtra busig då hon va ny rakad. Men det gick bra ändå. Stolt hästägare!

Sen innan allt det där var jag i Högbo med Syster,Ida,Felicia och Johanna ÖP. Det var väldigt mysigt var där ifrån 8-14 sjukt länge. Men lagomt hoppsugen man vart. Tur jag åkte hem och hoppade då. Men Ida är ju så sjukt rolig skrattar hela tiden haha. Bästa Ida.


Laddar upp för mello-mys.


Stallet heeeela dagen + mellomys.

Halloj! Idag har jag varit i stallet heeeeela dan. Kom dit halv 8 hjälpte till på stalltjänsten och sen halv 10 red jag Pumba och vi red lite dressyr för Julia, gick faktiskt bra! Sen kom det så mycket folk så vi avslutade och sen kom hon in och fick massage av Jenny och jag gick upp till kafeterian och fixade till US vi hade "hästdag" men 6st småbarn jätte gullig och vi hade teori sen fick dom rida ett pass oxå. Klockan 19.30 kommer ett helt hästgäng hit för lite mello-mys. Tror det var Johanna L,Karin,Ida,Moa,Alva och kanske Maja :) tror det var alla. Skriver senare igen. Fick inga bilder idag, och ska inte till stallet imorgon tror jag,kanske åker dit på kvällen och pussar på min flicka. :)


Fullt upp!

Har haft fullt upp i jätte många dagar därför har jag ej bloggat.
Varit i stallet så himla mycket. Underbart. I Onsdags red jag, Jossan & Julia ut. Jag hade Tramme, Julia hade Pumba och Jossan hade Daim. Det gick jätte bra till en början travade & galopperade lite. Sen kom det en skoter och Tramme vart jätte rädd och skrämde upp dom andra hästarna, Trammi då. 
Men sen gick vi hem och då gick de bra, sen var jag med Ida i stallet och hjälpte henne när hon skulle leka lite med sin pålle pål. Pantomin heter hennes häst hon är ju sjukt underbar och gullig den hästen är förälskad i henne.
 
Fick rida på henne lite också och hoppa lite med. Det var jätte roligt men lite anorlunda än vad Pumba är men när man hoppade va hon faktiskt lite lik Pumba det här att båda suger sig mot hinderna och hoppar jätte fint och mjukt. 
Tack Ida för "provridningen". :)))
 

Galna Ida hoppade också det här hindret med sin galna häst. Haha!!