Peter Pan.

Ska sätta mig och kolla på Peter pan, inte den tecknade utan den med riktiga människor. Älskar den! 
Idag har jag inte gjort ett ända skit, legat i sängen hela dagen, sjukt skönt. Imorgon ska jag rida, sen kanske åka och köpa ny kamera och stativ, på kvällen blir de nog att umgås med dom bästa tjejerna. =)
Han som spelar Peter pan är så söt!! 

Julklapparna!

Detta fick jag i julklapp, dålig bild men hoppas ni ser ändå.

Julafton!

Idag gick jag upp halv 7 för vi skulle iväg på julaftonsridning i stallet, som börjar 8.  Jag red på söta lilla SilverPilen vi red barbacka efter det red jag barbacka på Pumba hon var hur fin som helst idag. Sen åkte jag hem och kollade på Kalle Ankas jul (standard) sen efter det öppnade vi julklapparna och bild på alla julklappar får ni underveckan då jag ska köpa mig en ny kamera då så de blir en bra bild på allt. Men skriver nedanför vad jag fick! 
 
Sen åt vi julmat och hade det super mysigt sen såg vi på "Tomten är far till alla barn" och den är så bra haha, och nu ska jag se sista Pirates of the caribbean filmen, visste ni att de kommer en till sån? Dom håller på att spela in den nu, SJUKT BRA.
 
Julklappar:
  • Iphone 4s 
  • Iphone skal rosa
  • Framsideskydd till iphonen
  • Just dance 4
  • 1000kr
  • Sockor och långkalsonger till stallet
  • En t-shirt
  • nya fina skinbyxor från Gina
  • massa tamponger och bindor från min kära vän Fellan (skämt)
  • Armband.
  • Body lotion
  • Stringtrosor i en ram av underbara Fellan (skämt)
Det var nog allt, vad fick ni?! :D 

Mission next week.

Nästa vecka alltså inte veckan som kommer men veckan efter det så har jag ett hemligt uppdrag, ni får inte veta vad det är, men ni har sätt det förr. Det är allt jag säger, gissa på mina kära vänner!
 
 

Favorit filmer!

Mina favorit filmer är äventyrsfilmer, och för er som inte förstår vad jag menar så menar jag tex.. Sagan om ringen (the lord of the rings),Pirates of the caribbean, Mission Impossible, Hunger Games. osv osv.. 
Sånt med lite fart i lite pang och så men ändå sjukt bra, Jag har nyligen sätt Sagan om ringen med min familj alla 3 dom var sjukt bra tyckte mest om  första och sista filmerna andra var inte så bra, rätt långtråkig. Vi ska gå och se "The Hobbit" i veckan och de är en film om en figur från Sagan om ringen eller hur ska man förklara den.. Ni som sätt Sagan om ringen förstår nog! 
Jag håller just nu på att ta hem Pirates of the caribbean jag har ju förstås sätt allihopa men de var ett tag sedan nu såg halva första igår på TV men somnade mitt i allt så ska se den igen. Jag är ju hemligt kär i Johnny Depp & Orlando Blom eller hemligt och hemligt är de väll inte nästan alla vet det ju, eller iallafall om Johnny Depp förälsklingen. Varför tror ni jag har en tröja med honom på ;)
Men dom filmerna är iallafall SJUKT bra för er som inte har sätt dom rekomenderas dom STORT. 
 
Nu ska jag mysa ner mig och se på film, godnatt!

Stalltjänst *pust'

idag hade jag stalltjänst hur jobbigt som helst, var så himla trött. Men det gick ändå rätt fort med allt, sen red jag Tramme också och de gick bra! Gullgrisen.
Imorgon är de gudstjänst med konfirmationen kl 11, sen hem och iväg till stallet för att hoppa lite på Pumba eller studsa lite sockerbitar. Sen hem och julbaka då det är dan före dopparedan imorgon! Sen är det uppersittarkväll också så vi ska spela lite där och hoppas man har med sig lite tur! (a)
 
Vacker bild från idag på mig när jag tar av Pumba täcket... haha! 

Silverpilen!

För några dagar sedan red jag silver de gick jätte bra vi red ut i skogen, vi stötte oxå på två älgar men ingen häst hann se dom som tur va. Alva red Pumba då också, som ni läste i tidigare inlägg. Jag älskar att rida den lilla figuren! :)


Vill ha!

Dessa skor har jag suktat efter ja jag vet inte hur länge!! Vill ha dom nu genast, men har inga pengar och glömt önskat mig dom i julklapp. Får vänta till januari då får jag ny månadspeng, då ska jag köpa dem!
 
 

Tävlingar år 2013.

Sitter och kikar lite på när och vart jag vill tävla nästa år med Pumba, måste också förnya mitt licens till nästa år så jag får tävla. DRYGT!
 
Såhär ser det ut just nu som jag vet, ingen speciell ordning!
  • Storvik Ovansjö
  • ÄRK
  • ÄRK Laxhoppet
  • TIRK
Det är dom jag vet just nu, sen ska jag väll åka iväg på någon två dagars meeting eller något. (Mamma vill det,haha) Men kommer nog lite tävlingar hit och dit, min syster ska nog tävla lite mer också fast i dressyr tror hon åker iväg på första tävlingen med Pumba i januari eller februari kommer inte ihåg just nu. Men det ska bli kul att följa med det är ju hennes första lokala med Pumba, men de ska nog gå bra
 
Här är från tävlingarna förra året:
 Fina Pumba, dom bilderna det är på gräs det var första gången jag hoppade henne och då hade vi bara haft henne någon månad, då var vi felfri i 90cm sen i 1m kom vi in helt för sakta på första hindret totalt och fick ett stopp mitt fel! Men sen startade vi om och då gick de super bra!
Bilderna på inte gräs är från Tierp tävling då vi nollade hela dagen, 0a i 90cm, och 0+0a i 1m och tredje placering! :D Jätte kul de var vår första lokala borta tävling. 
Sen är det en bild med blå/gröna rosetter det är från en liten lek tävling i tierp som heter "Svanbyopening" och då hoppade jag och Julia red dressyr och då fick vi rosetter båda två. Dutti Tjej!
 
Mountain Dew <3

The Victoria Secret Fashion Show.

Det är nog det bästa som finns, det kommer en gång om året. Och jag bara älskar att kolla på det, så himla vackra alla modeller och himla coola underkläder och accessoarer till. En dröm är ju att vara med där, en dröm som aldrig kommer bli sann, kan alltid drömma!
Ska kolla på förra årets nu, såg nyss årets och dom är så fantastiska!
Bilder från google och weheartit.


Kamera + stativ.

Efter jul i mellan dagarna ska jag och min syster köpa en ny system kamera och ett stativ då vi sålde vår andra kamera. Vi ska köpa en Nikon D3100 väldigt bra kamera man kan filma i HD och den tar sjukt bra bilder.
 

Fan vad jag gör om.

Ja jag bara gör om och om på bloggen, jag vart inte nöjd med den andra men nu kanske jag är lite nöjdare. Ska köpa en ny design + header sen efter nyår för vi ska köpa ny kamera i mellan dagarna, så då ska jag ut i skogen och knäppa nya bilder med Pumba och sen en photoshoot med mig också. Det är ju en allmän blogg så det är ju lite blandat med häst och inte häst. Men min fritid består mest av hästen så de står lite mer om det.
 
Dock vart headern lite mer somrig men jag hatar vintern så tog sommar tema ändå. Fast de ända är väll typ en blomma här och där och att det är rosa. Ni får överleva ändå!
 

Super Alva.

Igår red Alva Pumba i skogen för att vi skulle se hur hon skötte sig, hon skötte sig fin fint. Alva är så himla duktig på att rida, och när hon sa att hon tyckte om Pumba vart man stolt ägare =) Jätte roligt!
Jag red Silver lill gubben han sprang på i högsnön allt han orkade vart lite djupt för honom, men han tyckte det var riktigt roligt! Vi såg även två älgar rätt söta men dryga.
 
Här är Alva på hästen Manja.

In da school.

Sitter i skolan och är i datasalen vi har Tyska, Idag har jag ide möte med Just2Fun4u gänget, ska bli spännande att smida lite idéer. Så vi ska spela in en ny film så snabbt vi kan.
Kolla in våra andra videos på youtube sök på "Just2fun4u" så kommer det upp.
bild från inspelningen i somras, hittade den på google!

Ledig.

Var stall ledig igår det var SÅ skönta!
Behövde det, idag är jag också stall ledig och imorgon Julia har stallet alla dom dagarna. Snart ska jag mysa ner i sängen med B&J och The vampire diaries! Love.


Träning Lotta B 11/12-12

Idag tränade jag på Pumba för Lotta B gick hur bra som helst har inte haft den känslan jag hade idag på jätte länge. Men idag kom den super pigg Pumba det var jätte roligt sen hoppade vi den höjd vi vela tills jag sa stopp då det gick så himla bra så tyckte det räckte!

Väldigt nöjd nästa vecka är sista träningen sen är de uppehåll någon vecka. :(

Glad Hannah går och lägger sig puss!

Meine Freunde.

Ich liebe dich mein wunderbare Freunde hoffen, dass Sie das wissen.


 
 


 
 
 
 

Twitter vs Instagram

Vad tycker ni Twitter eller Instagram?
Själv älskar jag båda två, Twitter är skönt att skriva av sig massa skit på. Instagram härligt att lägga ut bilder.
Hatar Facebook det kan ju bara gå och DÖ.
 

Dagarna på dagarna på dagarna.

Idag så gick jag halv dag i skolan sen hade jag frilufsdag och jag red på min frukt. Det gick bra hon sprang på och var pigg hon har ju vilat i 2 dagar då min frukt fick massage i Torsdags tror jag det var. Men hon kändes bra arbetade bra, sen hade tränset blivit konstigt medans jag red så hoppade av fixade det och hoppade upp igen sen var det bra.Bajsträns!
 

Fick ingen bild då min mobil var hemma. Men imorgon ska ni få en bild från hoppträningen!! 
 
 

Städa garderoben?

Funderar på om jag ska städa min garderob och kasta lite gamla kläder som jag ej andvänder, men orkar inte helt enkelt. Men snart ska jag nog göra det ska ta mod och göra det, men då måste jag shoppa lite nya kläder med haha.. Vem vet jag kanske hittar något fint som jag vill ha det gör jag nästan alltid. Men i helgen tror jag att det blir lite städning för min del. Eller mamma städar jag kollar på förmodligen något sånt brukar de sluta med. :D


NEW IN!

Nytt och fint på bloggen, vill börja om totalt få en ny start och bara KÖRA..
Få se hur länge de håller.


Ide tork.

Har idetorkat plus är det bajs tråkigt att blogga själv, why?
Nån som har någon bra ide? Eller typ nån som vill blogga med mig ett litet tag? hehe.
 
 

Snögalopp!

Det är nog det bästa som finns i hela världen, dock hatar jag kylan. Men om bara snön skulle vara i december och halva januari hade jag varit väldigt nöjd. Men nej så blir de förmodligen icke.
 

Men gjorde det på Pumba idag och det gick super Pumba sprang på som att hon inte visste något bättre, vi hade med oss super söta Tramme också och han sprang på han med gamlingarna beter sig som unghästar! :D
 
 

Snö snö mera snö!

Det är massor med snö ute hur mysigt som helst! 
Jätte mysigt att rida i snö det är underbart!! 
 
Men igår så var jag på julbord med familjen + Emma det var mysigt men vi åkte hem direkt efter maten.
Så vi var ensamma hemma ett tag till Jullan kom hem, sen kollade vi på film och mös lite till ungefär 00.30.
Imorgon ska jag iväg till Stockholm horse show ska bli såååå KUL! 
Längtar sjukt mycket! 
 

Ska inte köpa något speciellt ska nog bara "mingla" lite haha!
Men ni får något inlägg därifrån också tror jag.